top of page
Paint Buckets
Målerifirma med garanti och hållbarhet

Måleriexpressen använder endast de bästa måleriprodukterna på marknaden för att säkerställa en långvarig och hållbart slutresultat. För att du som kund ska känna dig trygg med oss så erbjuder vi självklart garanti på arbetet! Vi har en bred erfarenhet av alla typer av målerijobb, från enkel enfärgsmålning till mer komplexa mönster och dekorationer till dig som privatperson och er som företag i Stockholm. 

Alcro
Nordsjö

Alcros miljöansvar började redan på 1950-talet då de lanserade vattenbaserade färger som det första svenska färgtillverkare. Alcros produkter har sen 2011 varit  99% vattenbaserade. Vatten är mer hälsosamt och bättre för miljön än lacknafta, som är det vanligaste lösningsmedlet för färg efter vatten.

Genom deras olika miljömärkningar såsom Svanen, Astma och allergiförbundet, Basta och M1, visar Alcro ett aktivt arbete med att förbättra hållbarheten i alla delar av verksamheten.

Nordsjö arbetar med ett stort fokus på att erbjuda kunder en hållbar lösning för sina husprojekt. Med deras produkter som Tinova Wood Base Oil, Tinova Primer Exterior och One Super Tech, får kunden en färg som är självrengörande, hög hållbarhet i glans och kulör, enastående tävkförmoga och en hållbarhet upp till 16 år.
 

People, Planet och Paint är den hållbara verksamheten och vision Nordsjö arbetar för att sträva efter att vara ledande inom färg och stärka enskilda individen, reducera påverkan på miljön. De arbetar även med att konsekvent ligga i framkant för att erbjuda de mest hållbara lösningarna för kunder.

Nordsjo_logo_250_new.png

Kontakta oss idag för att diskutera dina invändiga måleribehov och få en kostnadsfri offert direkt. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt nästa målerijobb! 

bottom of page