top of page
House Painting Tools
Samarbetspartners

Våra samarbetspartners inom rut- och rotbranschen är ledande inom sitt område och erbjuder högsta kvalitet och service. Genom vårt samarbete med dessa experter kan vi ge våra kunder det bästa resultatet på sina projekt. Deras erfarenhet och kunskap i branschen gör att vi alltid kan erbjuda den senaste tekniken och den mest effektiva lösningen för dig som kund. Tillsammans gör vi en helhetslösning för dig som vi skräddarsyr enligt dina önskemål! Vill du också bli en samarbetspartner? Kontakta oss här! 

Våra samarbetspartners

Alla våra samarbetspartners är rut och rotberättiga! Detta gör att du som privatperson har upp till 50% avdrag på arbetet som görs!  Läs mer om rotavdraget här.

2.png

Flyttgubbarna - Certifierad flyttfirma för både privat & företag

Flyttgubbarna är en flyttfirma för både privatpersoner och företag som hjälper kunder med allt från transporter, tunga lyft, bortforsling, grovstädning till saneringar och byggstädning i hela Stockholm & Göteborg.

People Carrying Boxes
spectra tr (1000 × 1000 px) (2).png

Spectra byggByggföretag i Stockholm!

Vi specialiserar oss kring allt inom bygg där vi tillsammans med dig tar fram en helhetslösning som är skräddarsydd för ditt unika projekt. Vi hjälper dig med allt från att renovera köket, platsbygge till totalrenoveringar.

Renovation
8_edited_edited.png

Elassistansen -

Experter inom Elteknik- och installationer i Stockholm.

Vi gör alla typer av installationer, allt inom nyproduktion, renovering och entreprenad. Hos oss är alla elektriker noga utvalda och behöriga för att vi ska kunna erbjuda en trygg och kvalitetssäker el-service.

Voltmeter
5.png

Golvexperten -

Golvfirma i Stockholm

Med 15 års erfarenhet i branschen har vi hunnit utveckla våra kunskaper genom framgångsrika projekt inom golvslipning och golvläggning. Detta gör att vi kan utropa oss som ledande, professionella experter i Stockholm.

Floor Installation

Kontakt

Tveka inte på att höra av dig!

Tack för ditt meddelande!

bottom of page